پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مباحث متفرقه در مورد مکمل ها
مباحث متفرقه در مورد مکمل ها موضوعات و سوالات و موارد متفرقه در مورد مکمل های غذایی را در این انجمن مطرح کنید.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#11)
کاربر ویژه

آواتار Mohammad0515

آفلاين
پستها: 527
تشکرها: 1,735
تاريخ عضويت: Dec 2008
پيش فرض 10-21-09, 03:50

دوست عزیز من فکر کنم بیش از این حرفا خرجتون بشه.چون هر پروتیین حداقل هفتاد هشتاد دلار هست.تازه هزینه های پست و اینها را هم بهش اضافه کرد.فکر کنم بیشتر از یه میلیون خرجتون بشه.

Bump: دوست عزیز من فکر کنم بیش از این حرفا خرجتون بشه.چون هر پروتیین حداقل هفتاد هشتاد دلار هست.تازه هزینه های پست و اینها را هم بهش اضافه کرد.فکر کنم بیشتر از یه میلیون خرجتون بشه.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#12)
کاربر ویژه

آفلاين
پستها: 296
تشکرها: 911
تاريخ عضويت: Jul 2009
پيش فرض 10-21-09, 03:53

قیمت مکمل بالاست درست ولی مساله اصلی اعتبار فروشنده هست.
به فرض که این چینیه مکملش اصل باشه. مشکل شما که فروشنده ای سر جاش هست چون خریدار که نمیدونه این مطلبو. مشخص نیست که شما همون جنس اصل رو بدی دست طرف درسته؟ ممکنه کسایی مکمل اصل داشته باشن ولی کسی ازشون نخره چون شناس نیستن ولی تقلبی فورشها به صرف اینکه فلانی تایید کرده براشون مشتری بباره.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#13)
عضو جدید

آواتار IranNewMan

آفلاين
پستها: 13
تشکرها: 6
تاريخ عضويت: Oct 2009
پيش فرض 10-21-09, 04:09

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله catdog نمايش پست
قیمت مکمل بالاست درست ولی مساله اصلی اعتبار فروشنده هست.
به فرض که این چینیه مکملش اصل باشه. مشکل شما که فروشنده ای سر جاش هست چون خریدار که نمیدونه این مطلبو. مشخص نیست که شما همون جنس اصل رو بدی دست طرف درسته؟ ممکنه کسایی مکمل اصل داشته باشن ولی کسی ازشون نخره چون شناس نیستن ولی تقلبی فورشها به صرف اینکه فلانی تایید کرده براشون مشتری بباره.
من که نمی خواهم بفروشم که
تو این کارها نیستم اصلا
می خواهیم با کمک هم دیگه یک فروشنده خارجی معتبر که هر کس بتونه ازش مستقیم بدون دردسر خرید کنه پیدا کنیم .

Bump: [QUOTE=Mohammad0515;119582]دوست عزیز من فکر کنم بیش از این حرفا خرجتون بشه.چون هر پروتیین حداقل هفتاد هشتاد دلار هست.تازه هزینه های پست و اینها را هم بهش اضافه کرد.فکر کنم بیشتر از یه میلیون خرجتون بشه.

فکر کنم اگه دو سه قلم از اصلی ترین هاش را انتخاب کنیم و تست کنیم بقیه اجناس هم احتمالا امتحان خودشون را پس می دهد

من نظر خودم
1 عدد کراتین ( یک مارک معرکه مثلا BSN Cellmass )یا ...
1 عدد پروتئین Optimum 100% Whey
1 بسته وزن Optimum Nutrition Serious Mass, 12 Lbs
و شاید عضله ساز BSN NO-Xplode

و یا پیشنهادات بهتر شما
استاد سلامی کجایید !

تشکر کننده
قديمي
  (#14)
کاربر ویژه

آفلاين
پستها: 296
تشکرها: 911
تاريخ عضويت: Jul 2009
پيش فرض 10-21-09, 05:48

[QUOTE=IranNewMan;119586]من که نمی خواهم بفروشم که
تو این کارها نیستم اصلا
می خواهیم با کمک هم دیگه یک فروشنده خارجی معتبر که هر کس بتونه ازش مستقیم بدون دردسر خرید کنه پیدا کنیم .

Bump:
نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Mohammad0515 نمايش پست
دوست عزیز من فکر کنم بیش از این حرفا خرجتون بشه.چون هر پروتیین حداقل هفتاد هشتاد دلار هست.تازه هزینه های پست و اینها را هم بهش اضافه کرد.فکر کنم بیشتر از یه میلیون خرجتون بشه.

فکر کنم اگه دو سه قلم از اصلی ترین هاش را انتخاب کنیم و تست کنیم بقیه اجناس هم احتمالا امتحان خودشون را پس می دهد

من نظر خودم
1 عدد کراتین ( یک مارک معرکه مثلا BSN Cellmass )یا ...
1 عدد پروتئین Optimum 100% Whey
1 بسته وزن Optimum Nutrition Serious Mass, 12 Lbs
و شاید عضله ساز BSN NO-Xplode

و یا پیشنهادات بهتر شما
استاد سلامی کجایید !
اهان! کار جالبی هست.

قديمي
  (#15)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آنلاين
پستها: 1,768
تشکرها: 2,426
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 10-21-09, 08:16

نميخوای بفروشی پس اومدی اينجا پز بدی؟
حرف شما عملی نيست شايد بشه واسه خودت اين کار رو بکنی اما واسه سايت سودی نداره
چيزی که تو چين پيدا ميشه تو دوبی هم هست اونجا نمايندگی خيلی از مارک ها هستن و جنس اصلی دارن کسی واسه 5-10 تا مکمل نميآد از چين خريد کنه
اگه هم کسی بخواد از امريکا خريد کنه واسش تاپيک داريم. بدون سود يکی از بچه ها زحمت خريدش رو ميکشه

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال