پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
HTML clipboard

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.

New Page 1
بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > ورزش های قدرتی > طنزهای تلخ و گزنده!!!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي 10-02-09, 23:22   #1
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,077
تشکرها: 9,063

حالت امروز من
غافلگیر

پيش فرض رسالت آسمانی و غیر آسمانی بر دوش من نیست!

ساعت 3.38 دقیقه صبح است و در این ساعت از شب معمولا انسان ها خواب هستند من هم اگر در حین نوشتن مطلب نباشم خواب یا در شرف خواب هستم که صدای اس ام اس بلند می شود وقتی باز کنم با این جمله مواجه می شوم که اگر بیدارید من زنگ بزنم؟ در مورد کراتین و در مورد مصرف ویتامین a سوال دارم! به روی خودم نمی آورم!

6:30 صبح فردا در حالت خواب نوشین بامدادی گوشی زنگ می خورد و بر می دارم و ندا می رسد که ببخشید این وقت روز مزاحم وقت شریفتان می شوم شیفت شب بودم گفتم تا خوابم نبرده تماس بگیرم! آیا شما جنس های فلان کمپانی دارو سازی را تایید می کنید یا نه؟

سر ظهر هنگامی که هنوز لقمه دوم ناهار از گلویم پایین نرفته است زنگ می زنند که استاد! آیا می شود کراتین را با گلوتامین خورد یا نه و وقتی سوال می کنم که شماره مرا از کجا آورده اید ابتدا من و منی می کند و سپس می گوید از سایت بر داشته ام و وقتی می گویم من این همه هزینه به دلار در ماه می پردازم که شما از سایت استفاده کنید پاسخ می دهد نه استاد ما دسترسی به سایت نداریم و ...! اگر دسترسی به سایت ندارید چگونه شماره مرا از سایت بر می دارید اگر دارید دروغ چرا؟

27-1-jpg

فقط و فقط هم خودشان را می بینند و به این موضوع فکر نمی کنند که روزانه بیش از 350 نفر مثل خودشان بی آنکه نیم نگاهی به ساعت خود انداخته باشند وقت و بی وقت زنگ می زنند و سوالاتی از این دست دارند که پاسخ هر یک از این سوالان هزار بار در سایت و دویست بار در نشریات و بیش از 10 بار در کتاب های من داده شده است و وقتی هم پاسخ نمی دهعم و حواله به سایت می کنم بلافاصله اس ام اس در می رسد که ما فکر نمی کردیم شما همچین آدمی باشید!

فکر می کردید من چگونه آدمی هستم؟ آدمی که کار و زندگی خود را رها کرده و رسالتی آسمانی بر دوش خود حس می کند که خود را تماما وقف اهداف بدنسازی شما کرده و در هر ساعتی از شبانه روز که شما هوس کردید و هر سوالی در مورد هر مسئله ای داشته باشید به شما پاسخ داده و افزون بر نیم ساعت و اندی هم با شما گپ دوستانه بزند؟

وقتی پاسخ تان را نمی دهم و حواله به سایت و کتاب می دهم ناخرسند می شوید و از اینکه من هیچ چیزی بلد نیستم و فقط دری به تخته خورده است و معروف شده ام و از این دست حرف ها پشت هم قطار می کنید و ...! اگر دری به تخته خورده است و من معروف شده ام و چیری بار من نیست لطف کنید شمایی که چیزی بارتان هست سینه سپر کنید و قد علم کنید و رخصت فرمایید تا کمی از شما بیاموزیم.

در مملکتی که وقتی آدرس سر راست از یکی می پرسید شانه بالا می اندازد که حوصله ندارم و یا اینکه اصلا محل تان نمی گذارد انگار نه انگار که شما را می بیند و در مملکتی که برای بیرون کشدن یک پاسخ کوتاه از کسانی که پاسخ دادن وظیفه مسلم آنها و پاسخ گرفتن حق مسلم شماست باید گردن کج کرده و التماس کنید آیا همین یک تالار گفتگوی تخصصی که با هزار بدبختی و تماما با هزینه های شخصی راه اندازی کرده و با دو هزار فلاکت و بدبختی اداره می کنم کم چیزی است که نق هم می زنید؟ در شرایطی که برای نوشتن این مطالب که در نشریات منتشر می شود و برای منتشر کردن همین کتاب ها که همه شما دارید از سوی کسانی که انتشار این اطلاعات دکان کلاهبرداری هایی که مخاطب اصلی شان شما بودید را تعطیل کرده است چپ و راست تهدید می شوم و روز به روز بر شمار دشمنانی که آرزو دارند سر به تن من نباشد و برای رسیدن به این آرزو به هر ترفندی که ممکن است متوسل می شوند کمی بی انصافی نیست که خود را محق مطلق ببینید و مرا ...؟!

در این میان گاه و بیگاه صداهایی لطیف که به صورتی عمدی تا حد امکان لطیف تر می شود نیز از پشت گو.شی من شنیده می شود که ندا در می دهند ندیده کشته مرده چشم و ابروی من شده اند و مرا فقط برای خودم می خواهند. بابا جان من هزار بار گفته ام من اصلا از این دست رفتارهای مسئله داری که فکر می کنید ندارم و زندگی من کاملا سالم و عاری از حاشیه است لطفا از این دست زنگ ها به من نزنید. به قول دوستان من یک بچه مثبت آفتاب و مهتاب ندیده و آکبند و پلمپ هستم. ولم کنید!

این شماره ای که در سایت داده ام و در نشریات هست و در کتاب های من هست برای این نیست که شما هر وقت هوس کردید بی آنکه زحمت جستجوی سایت را به خود داده و زحمت مطالعه کتاب ها و مقالات را به خود داده و آنکه نیم نگاهی به ساعت خود کرده باشید زنگ بزنید و سوالاتی را مطرح کنید که دویست هزار بار پاسخ داده شده است و یا اصلا سوالات شخصی خود را مطرح کنید. سوال فقط سایت! این شماره برای این نیست که بخت خود برای یافتن دوست پسر بچه مطرح با بیازمایید و ...! این شماره برای تعیین وقت قبلی برای مشاوره حضوری، برای مطرح کردن موارد خاص از قبیل سفارس تبلیغ در سایت، دعوت به سمینار، دعوت به همکاری و موارد این چنین است.
تشکر کننده مجموعاً 65 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/mokamel3.gif

قديمي 10-03-09, 01:41   #2
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

حالت امروز من
غافلگیر

پيش فرض

اینو یادم رفت هیچ فرقی نمی کنه! قهرمان ملی باشید، رکورد دار المپیک و جهان باشید، پولدار باشید، شخصیت های مطرح باشید، مدیر تربیت بدنی فلان اداره باشید، رئیس هیات باشید، همه محترمید ولی خواهشا رعایت کنید. من هم عین خود شما زندگی خصوصی دارم و تا جایی که ممکن است وقت برای شما صرف می کنم ولی اینکه هر کدام از شما دوستان با برخورد به کوچک ترین مشکل دست به تلفن شده و نیم ساعت با من صحبت کنید واقعا مقدور نیست.

ويرايش توسط niceevil : 10-03-09 در ساعت 09:36
صادق سلامی آنلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
تشکر کننده مجموعاً 43 نفر
قديمي 03-02-10, 01:50   #3
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

حالت امروز من
غافلگیر

پيش فرض

خیلی با مزه اید به خدا! امروز یکی زنگ زده که تو سایت می گفتند شما خیلی آدم خوبی هستید ولی عکس اش به من ثابت شد! من دو تا اس ام اس بهتون زدم و سوال مطرح کردم شما جواب منو ندادید! من فرصت این که یه اس ام اس به مادرم بزنم رو در طول روز ندارم انتظار دارید تو اس ام اس بشینم در مورد زوایای حرکت ساق پا دانکی برای شما داستان بگم؟ شما اول درپیت ترین و زاغارت ترین باشگاهی که تو محل تون هست رو برو سر بزن و بگو با مربی اش کار داری! مربی همچین باشگاهی که سه متر اون طرف باشگاه کسی نمی شناسدش جواب اس ام اس که سهله جواب سلامت رو هم با کله می ده! برو جلو ازش سوال بکن ببین چه تیپی باهات برخورد می کنه بعد بیا از من انتظار داشته باش که اس ام اس های فنی و تکنیکی و مکملی و دارویی شما رو جواب بدم!

نمی دونم شاید خودتون انقدر در طول روز بیکار باشید که بتونید حتی ده تا اس ام اس هم بنویسید و ارسال کنید ولی من وقت پاسخ دادن به اینهمه تلفن رو هم ندارم چه برسه به اس ام اس زدن! در ثانی شما که وارد سایت می شی و می بینی که در مورد من تو سایت چی نوشتند اولا جواب هر چی سوال که در ذهنت هست در این سایت پیدا می شه و اول بگرد و بعد اس ام اس بزن در ثانی اصلا نیازی به اس ام اس نیست جوابت هم نبود تو سایت بپرس. تو نمی تونی ده دقیقه عین آدم از اینترنت استفاده کنی و دانش ات رو زیاد کنی من بشینم برات اس ام اس بنویسیم؟ خیلی پر رویی! به جای اینکه از صبح تا شب بشینی تو اینترنت تو سایت های مسئله دار چرخ بزنی بشین پای سایت چیز یاد بگیر که کارت به اس ام اس زدن به من نکشه
تشکر کننده مجموعاً 24 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

ساعت به وقت محلي شما: (GMT +4.5) هم اکنون 12:47 است.