پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#76)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آنلاين
پستها: 1,768
تشکرها: 2,426

حالت امروز من
بی تفاوت

تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 05-06-10, 00:34

همون چيزی که توکل گفت رو بگير اگه بدن چربی هم نداری واسه مصرف توی روز يه وی گينر هم ميتونی بگيری

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#77)
عضو جدید

آواتار kiyan_usa

آفلاين
پستها: 13
تشکرها: 24
تاريخ عضويت: Apr 2010
پيش فرض 05-06-10, 02:17

توکل جان مچکرم از راهنمائی خوبتون . من کراتین سل مس را ۱پیمانه ۸ ساعت قبل از تمرین می خورم و بعد از تمرین دوباره ۱ پیمانه . انیمل پک را طبق حرف شما با صبحانه می خورم ۱ بسته ۱۱ تایی . اپتیمم وی را قبل از صبحانه ۲ قاشق و بعد از تمرین دوباره ۲ قاشق . البته اول کراتین می خورم ۱۵ دقیقه بعد از خوردن کراتین وی را مصرف میکنم . اپتیمم کازین هم شب قبل از خواب می خورم البته ۱ پیمانه با شیر . من ساعت ۷ شب تمرین میکنم تا ۱۰.۳۰ .توکل جان به نظر شما طریقه استفاده من خوب است ؟. راستی انرژی کم میارم در حال تمرین !. درباره گلوتامین هم یا آمینو به نظر شما همین شرکت اپتیمم خوبه بگیرم ؟ کدام بگیرم و چطوری تو این برنامه قرار بدهم ؟ و چقنه استفاده کنم ؟ بعد از این که مکمل ها تمام شد استراحت کنم یا دوباره بگیرم و استفاده کنم و یا اینکه از چیزهای دیگری استفاده کنم ؟ ببخشید زیاد سوال میکنم بچه ها

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده
قديمي
  (#78)
عضو افتخاری ملقب به سلطان مرام و معرفت

آواتار tavakkol23

آفلاين
پستها: 5,482
تشکرها: 14,076
تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض 05-06-10, 02:34

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله kiyan_usa نمايش پست
توکل جان مچکرم از راهنمائی خوبتون . من کراتین سل مس را ۱پیمانه ۸ ساعت قبل از تمرین می خورم و بعد از تمرین دوباره ۱ پیمانه . انیمل پک را طبق حرف شما با صبحانه می خورم ۱ بسته ۱۱ تایی . اپتیمم وی را قبل از صبحانه ۲ قاشق و بعد از تمرین دوباره ۲ قاشق . البته اول کراتین می خورم ۱۵ دقیقه بعد از خوردن کراتین وی را مصرف میکنم . اپتیمم کازین هم شب قبل از خواب می خورم البته ۱ پیمانه با شیر . من ساعت ۷ شب تمرین میکنم تا ۱۰.۳۰ .توکل جان به نظر شما طریقه استفاده من خوب است ؟. راستی انرژی کم میارم در حال تمرین !. درباره گلوتامین هم یا آمینو به نظر شما همین شرکت اپتیمم خوبه بگیرم ؟ کدام بگیرم و چطوری تو این برنامه قرار بدهم ؟ و چقنه استفاده کنم ؟ بعد از این که مکمل ها تمام شد استراحت کنم یا دوباره بگیرم و استفاده کنم و یا اینکه از چیزهای دیگری استفاده کنم ؟ ببخشید زیاد سوال میکنم بچه ها
دوست خوبم, انیمال پک را تقسیم بر 3 کن 11 عدد را در 3 وعده مصرف کن ,مثلا صبح و ساعت 11 بین وعده های غذایی و ساعت 3 یا 4 بعدظهر باز بین وعده های غذایی تان
اپتیموم وی تان را یک وعده صبح با اب سرد, یک وعده ساعت 6 یک ساعت به تمرین و 2 پیمانه بعد تمرین بخورید.
بقیه موارد که ذکر کردید حل آقا, گلوتامین و امینو هم بله خوب شرکت on , گلوتامین قبل تمرین و امینو هم بین تمرین بخور داداش, هر وقت هر مدلی تهیه کردید بفرمایید تا دوستان و عزیزان راهنمایی تان کنند.

سال نو مبارک سالی سرشار از شادی , سرور , موفقیت برای تک تک دوستان آرزومندم.
قوانین انجمن
با اجازه دوستان, پیام های پروفایلم حذف شد ,به بزرگی خودتان ببخشید.

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
قديمي
  (#79)
عضو جدید

آواتار kiyan_usa

آفلاين
پستها: 13
تشکرها: 24
تاريخ عضويت: Apr 2010
پيش فرض 05-06-10, 03:25

manzoreton az 1vade sob va ghabl az tamrin 1pimanast ya 2pimane

ويرايش توسط kiyan_usa : 05-06-10 در ساعت 03:33

تشکر کننده
قديمي
  (#80)
عضو افتخاری ملقب به سلطان مرام و معرفت

آواتار tavakkol23

آفلاين
پستها: 5,482
تشکرها: 14,076
تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض 05-06-10, 15:17

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله kiyan_usa نمايش پست
manzoreton az 1vade sob va ghabl az tamrin 1pimanast ya 2pimane
اپتیموم وی تان را یک وعده صبح با اب سرد, یک وعده ساعت 6 یک ساعت به تمرین و 2 پیمانه بعد تمرین بخورید.
دوست عزیز, این مطلب بالا را نوشتم برای تان, یک وعده صبح میل نمایید و یک وعده قبل تمرین و 2 وعده بعد تمرین میل نمایید
نقل قول:
من ساعت ۷ شب تمرین میکنم تا ۱۰.۳۰
داداش 3 ساعت و نیم چه کار می کنید تو باشگاه؟

سال نو مبارک سالی سرشار از شادی , سرور , موفقیت برای تک تک دوستان آرزومندم.
قوانین انجمن
با اجازه دوستان, پیام های پروفایلم حذف شد ,به بزرگی خودتان ببخشید.

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, توپ, حجم ، کات, دوره

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال