نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله kiyan_usa
توکل جان مچکرم از راهنمائی خوبتون . من کراتین سل مس را ۱پیمانه ۸ ساعت قبل از تمرین می خورم و بعد از تمرین دوباره ۱ پیمانه . انیمل پک را طبق حرف شما با صبحانه می خورم ۱ بسته ۱۱ تایی . اپتیمم وی را قبل از صبحانه ۲ قاشق و بعد از تمرین دوباره ۲ قاشق . البته اول کراتین می خورم ۱۵ دقیقه بعد از خوردن کراتین وی را مصرف میکنم . اپتیمم کازین هم شب قبل از خواب می خورم البته ۱ پیمانه با شیر . من ساعت ۷ شب تمرین میکنم تا ۱۰.۳۰ .توکل جان به نظر شما طریقه استفاده من خوب است ؟. راستی انرژی کم میارم در حال تمرین !. درباره گلوتامین هم یا آمینو به نظر شما همین شرکت اپتیمم خوبه بگیرم ؟ کدام بگیرم و چطوری تو این برنامه قرار بدهم ؟ و چقنه استفاده کنم ؟ بعد از این که مکمل ها تمام شد استراحت کنم یا دوباره بگیرم و استفاده کنم و یا اینکه از چیزهای دیگری استفاده کنم ؟ ببخشید زیاد سوال میکنم بچه ها
|
دوست خوبم, انیمال پک را تقسیم بر 3 کن 11 عدد را در 3 وعده مصرف کن ,مثلا صبح و ساعت 11 بین وعده های غذایی و ساعت 3 یا 4 بعدظهر باز بین وعده های غذایی تان
اپتیموم وی تان را یک وعده صبح با اب سرد, یک وعده ساعت 6 یک ساعت به
تمرین و 2 پیمانه بعد
تمرین بخورید.
بقیه موارد که ذکر کردید حل آقا,
گلوتامین و امینو هم بله خوب شرکت on ,
گلوتامین قبل
تمرین و امینو هم بین
تمرین بخور داداش, هر وقت هر مدلی تهیه کردید بفرمایید تا دوستان و عزیزان راهنمایی تان کنند.