پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#336)
عضو جدید

آواتار Am!N

آفلاين
پستها: 12
تشکرها: 12
تاريخ عضويت: Feb 2010
پيش فرض 02-11-10, 12:21

پس اینتوری که جناب King فرمودند زیاد فایده نداره...پس محصول ماسل تچ هستش!!! ....ماسل تچ شنیدم شرکت خیلی خوبی نیست وفقط تبلیغ میکنه.....

Bump: یه سوال دیگه هم داشتم...ببخشید ا...no- xplode رو میشه با امینو استفاده کرد؟نانو واپور بهتره یا نو اکسپلود؟

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#337)
عضو

آفلاين
پستها: 137
تشکرها: 536
تاريخ عضويت: Jan 2010
پيش فرض 02-11-10, 12:56

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Am!N نمايش پست
پس اینتوری که جناب King فرمودند زیاد فایده نداره...پس محصول ماسل تچ هستش!!! ....ماسل تچ شنیدم شرکت خیلی خوبی نیست وفقط تبلیغ میکنه.....

Bump: یه سوال دیگه هم داشتم...ببخشید ا...no- xplode رو میشه با امینو استفاده کرد؟نانو واپور بهتره یا نو اکسپلود؟
بستگی به هدفی‌ که داری می‌شه .. جفتش یه کارایی داره ولی‌ به نظر من Noxplode

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده
قديمي
  (#338)
sh3ll
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 02-11-10, 13:30

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله power20 نمايش پست
با سلام
دوستان من الان 4 5 ماه هست كه بدنسازي كار ميكنم
الان تصميم به مصرف مكمل گرفتم و يك گينر ريل مس گاسپاري 2700 گرمي به همراه يك كراتين سل تچ هاردكور 2000 گرمي ماسل تچ گرفتم.

چند تا سوال دارم ممنون ميشم دوستان جواب بدند.
1-دوره استاندارد براي مصرف گينر ريل مس چقدر هست و اينكه در روزهاي تمرين و روزهاي بدون تمرين چند بار و چه موقع ها بايد استفاده كرد؟

2- اول كدوم مكمل رو مصرف كنم؟ با چه فاصله زماني؟

3- براي كراتين هاردكور بايد 8 هفته ادامه پيدا كنه و از دستوري كه روش نوشته پيروي كنم؟

4- به همراه اين مكمل ها نياز هست مكمل ديگه اي هم استفاده كنم؟ مثلا گلوتامين و ...

5- مصرف پروتيين و كراتين بايد در يك دوره با هم باشه؟

5-بهترين تعداد جلسات تمرين در هفته و مدت پايان رسوندن تمرين.
پاسخ سوالاتت به ترتیب:
1- ویت گینر به نظر بنده دوره خاصی نمی خواد! شما اینقدر باید مصرف کنی تا به وزن دلخواه برسی! و اما طریقه مصرفش به این صورت هست که در روزهای تمرین شما یه وعده وقتی صبح از خواب پا شدی قبل صبحانه (بعدش هم مشکل نداره!) یه وعده 1-2 ساعت مونده به تمرینت شروع شه، وعده بعدی بلافاصله بعد اتمام تمرین، وعده آخر هم شب با شیر و موز و ... میکس می کنی میزنی تو رگ و میخوابی!
روزهای غیر تمرین هم صبح که میخوری، عصر همون ساعتی که میخواستی تمرین رو شروع کنی باز میخوری شب هم با شیر میکس می کنی میخوری!
2- قرار نیست این دو تا مکمل رو جدا جدا مصرف کنی (البته شدن که میشه ولی کیفیت حالت استک رو پیدا نمیکنه!) مصرف ویت گینر رو که گفتم اما کراتین رو بعد دوره بارگیری (البته به نظر من لازم نیست بارگیری!) شما نیم ساعت مونده به تمرین میخوری از اونور هم بلافاصله بعد تمرین میخوری
3- معمولا بهترین جواب توی دوره ای که روش نوشته داده میشه ولی اگر بعد ماه اول احساس کردی داره به کلیه ها و کبدت فشار میاد قطعش کن 1 هفته دوبار شروع کن...
4 - به نظر من برای گلوتامین زوده هنوز چون عضله ای به دست نیاوردی که بخوای نگه داری کنی! به نظرم فعلا این دوتا مکملت رو با یه مولتی ویتامین خوب مثل انیمال پک یا فورماتون مصرف کن تا دوره بعدی مکمل های دیگه رو هم استک کنی...
5- بایدی وجود نداره ولی از نظر من پروتیین برای بدن ساز مثل هوا میمونه ولی کراتین لزومی نداره و میتونه باشه یا نباشه!
6- برای میبتدی ها برای اینکه زیاد خسته نشن و تمرین زده نشن همون 3 روز در هفته کافیه ولی شدت تمرینتون باید بالا باشه و مثلا کل تمرینات رو نهایتا 45 دقیقه الی 1 ساعت بزنید!
سوال دیگه ای بود مطرح کن من یا دوستان پاسخ میدیم...
موفق باشی

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله am!n نمايش پست
پس اینتوری که جناب king فرمودند زیاد فایده نداره...پس محصول ماسل تچ هستش!!! ....ماسل تچ شنیدم شرکت خیلی خوبی نیست وفقط تبلیغ میکنه.....

تمام نکات رو دوستان گفتن فقط یک چیز بگم من همین الان اصل نانو ویپر رو که از usa برام آوردن دارم فقط 1 هفته استفاده کردم مفت نمی ارزه! تکونت هم نمیده!!!
ولی اصل نو اکسپلود گیرت بیاد مخصوصا سری nt حرف نداره الان خودم استفاده می کنم واقعا میخوای از در و دیوار باشگاه بری بالا...

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#339)
King Of Kings
مهمان

پيش فرض 02-11-10, 13:44

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Am!N نمايش پست

Nano Vapor خوبه.کی گفته بده؟من مصرف کردم.یه سری از محصولات ماسل تک زیادی تبلیغاتیه.در ضمن این محصول تمرین درست حسابی می خواد تا خودشو نشون بده.
به نظر من No-* plode بهتره.*-Pand از شرکت دایماتیز هم خوبه.

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#340)
sh3ll
مهمان

پيش فرض 02-11-10, 13:50

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله king of kings نمايش پست
nano vapor خوبه.کی گفته بده؟من مصرف کردم.یه سری از محصولات ماسل تک زیادی تبلیغاتیه.در ضمن این محصول تمرین درست حسابی می خواد تا خودشو نشون بده.
به نظر من no-* plode بهتره.*-pand از شرکت دایماتیز هم خوبه.
برادر هر چی هم باشه به پای نو اکسپلود نمیرسه! در مورد تمرین هم خدمتت بگم که بنده با همون شدت تمرینی که نو اکسپلود مصرف می کنم، نانو ویپر هم استفاده کردم ولی تکون هم نمیده چه برسه به ...
به هر حال یه چیز رو نباید فراموش کرد! یه سری مکمل ها به بعضی ها میسازه به بعضی ها نمی سازه! که این هیچ ربطی به بهتری بد تری مکمل نداره...

تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال