پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#16)
کاربر ویژه

آفلاين
پستها: 227
تشکرها: 329
تاريخ عضويت: Mar 2007
پيش فرض 07-23-07, 13:23

قبل از تمرين مصرف كراتين و پروتين به چه صورت بايد باشد اقاي سلامي شما فرموديد كه كراتين را بايد نيم ساعت قبل از تمرين مصرف كرد حالا پروتين در اين صورت بايد چه موقعي مصرف كرد

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#17)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542
تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 07-23-07, 13:46

پروتئین معمولا پس از تمرین و به محض اینکه تمرین تمام شد واگر قبل از تمرین نیز خواستید می توانی بین 45 الی یک ساعت و نیم قبل از تمرین میل کنید.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده
قديمي
  (#18)
عضو

آواتار Carino0

آفلاين
پستها: 45
تشکرها: 16
تاريخ عضويت: Jul 2007
پيش فرض 08-03-07, 11:36

سلام خدمت استاد سلامی عزیز

استاد من یه pro mss چهار کیلو نیمی البته روش نوشته Super Mega Gainer گرفتم + 2 تا پودر کراتین ON البته قرار بود که کراتین ویدر بگیرم که نشد.

نشون دادم به کسی اینارو گفتن که اصل حالا میخوام ببینم اینا اصلا خوب هست به نظر شما؟
بعد این که این کراتین ضعیفتر از ویدر هست؟

طریقه مصرفش رو هم اگه میشه بهم بگید.
من قبلا ژیمناستیک کار میکردم الآن اودم بدن سازی میکنم روم به دیوار وزنم هم 55 کیلو هست قدم 175 چند بار هم بدن سازی کار کردم اما مکمل خاصی نخوردم فقط وی اونم یه بار!
حالا دورباره شروع کردم و چند ماهی هست حالا میخوام دوره برم و اینا رو بهم پیشنهاد کردن.
خیلی حرف زدم ممنون میشم که راهنمایی کنید.

قديمي
  (#19)
مدیر انجمن

آواتار korosh

آفلاين
پستها: 826
تشکرها: 1,461
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 08-03-07, 11:56

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Carino0 نمايش پست
سلام خدمت استاد سلامی عزیز

استاد من یه pro mss چهار کیلو نیمی البته روش نوشته Super Mega Gainer گرفتم + 2 تا پودر کراتین ON البته قرار بود که کراتین ویدر بگیرم که نشد.

نشون دادم به کسی اینارو گفتن که اصل حالا میخوام ببینم اینا اصلا خوب هست به نظر شما؟
بعد این که این کراتین ضعیفتر از ویدر هست؟

طریقه مصرفش رو هم اگه میشه بهم بگید.
من قبلا ژیمناستیک کار میکردم الآن اودم بدن سازی میکنم روم به دیوار وزنم هم 55 کیلو هست قدم 175 چند بار هم بدن سازی کار کردم اما مکمل خاصی نخوردم فقط وی اونم یه بار!
حالا دورباره شروع کردم و چند ماهی هست حالا میخوام دوره برم و اینا رو بهم پیشنهاد کردن.
خیلی حرف زدم ممنون میشم که راهنمایی کنید.

اگه این تاپیک مطالعه میکردی به جوابت می رسیدی .
کراتین گرفتی در صورت اصل بودن مارک خوبی ، کراتین بعد از دوره بارگیری روزی 5 گرم بلافاصله بعد از تمرین ، پروتیین هم روزی 3 وعده به این صورت 1ساعت قبل از تمرین ، بعد از تمرین و 15 دقیقه بعد از مصرف کراتین ، قبل از خواب .

قديمي
  (#20)
عضو

آواتار Carino0

آفلاين
پستها: 45
تشکرها: 16
تاريخ عضويت: Jul 2007
پيش فرض 08-03-07, 12:56

ممنون من تاپیک رو قبلا کامل خونده بودم اما خواستم ببینم با شرایط بدن و نوع محصول فرق میکنه یا نه؟؟
حالا اینجور که شما گفتید یعنی کراتین رو یه وعده فقط بعد از تمیرن باید مصرف کرد؟؟ یعنی قبل از تمرین نباید مصرف کرد دیگه؟

این عکس pro mss ی که خریدم با table مشخصاتش, لطفا نظرتون رو بدید

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال