پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#56)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 5
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض 05-14-08, 01:09

با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم ... من حدود 3 هفته است كه ورزش رو شروع كردم، قدم 178 و وزنم 55 كيلوئه و الان چند روزيه كه دارم پرتئين و كراتين مصرف ميكنم ... سوالي كه براي من پيش اومده مقدار مصرف پروتئين در هر وعده است ... روي بسته پروتئين ( Dymatize Super Mega Gainer ) نوشته شده 2 اسكوپ در هر وعده ولي چون پيمانه اين پروتئين خيلي بزرگه ( 8 اونس) ، 2 پيمانه در هر وعده و 3 وعده در روز به ظاهر خيلي زياد مياد ... اين ميزان مصرف براي من با اين وزن طبيعيه يا اينكه بايد كمتر مصرف كنم ... ممنون ميشم اگر اساتيد منو راهنمايي كنن .

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#57)
عضو فعال

آواتار mehdir88

آفلاين
پستها: 1,007
تشکرها: 2,605
تاريخ عضويت: Jul 2007
پيش فرض 05-14-08, 12:51

شما روزی 3تا پیمانشو بخور . اگر غذات خوب باشه 2 تا پیمانه هم کفایت میکنه(با این دوز خودش اگر بخوای بخوری یه هفته ای ته میکشه ) . درضمن با این وزن و این مدت کوتاه تمرین استفاده ازمکمل کار درستی نیست به راحتی با غذا میتونید خودتونو به 70 75 برسونید.

پایان فعالیت رسمی در سایت

پیروز و سربلند باشید . . . خدانگهدار

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#58)
عضو جدید

آفلاين
پيش فرض 05-16-08, 13:30

مشكل اينجاست كه هر پيمانه اش به اندازه يك شيشه سس مايونزه ! من يكبار امتحان كردم و سه وعده و هر وعده يك پيمانه كامل خوردم كه در نهايت با عرض معذرت اسهال شدم ... حالا مي خوام بدونم اگر مقدار مصرف در هر وعده رو كمتر كنم آيا تاثير پروتئين از بين ميره يا نه ؟ ممنون .

قديمي
  (#59)
ali
عضو جدید

آواتار ali

آفلاين
پستها: 28
تشکرها: 173
تاريخ عضويت: Mar 2007
پيش فرض 05-16-08, 17:52

دوست عزیز در اولین گام ورود به این رشته باید از یک متخصص تغذیه برنامه غذایی واز یک مربی مجرب برنامه تمرین بگیری یا با توصیه های استاد سلامی و سایر دوستان نسبت به تنظیم برنامه غذایی و تمرینی با توجه به سن ، قد و وزن خودت اقدام کنی و باید بدونی که پودرهایی که به عنوان مکمل در شرایط ازمایشگاهی ساخته و عرضه می شن هیج وقت جایگزین غذا نخواهند بود و با ید در کنار یک برنامه غذایی منظم در صورت عدم تامین کالری مورد نیاز بدن به وسیله وعد ههای غذایی به هر دلیل ، استفاده بشن
امیدوارم این ورزش رو با بینش و اگاهی کامل انتخاب کرده باشی و با مطالعه کتب و مقالات استاد سلامی و استفاده از سایر منابع معتبر در دام به اصطلاح مربیان (ممد کولها و جعفر بازوها ) نیفتی . موفق باشی

تشکر کننده
قديمي
  (#60)
عضو جدید

آفلاين
پيش فرض 05-22-08, 14:10

با عرض سلام به تمامي دوستان و اساتيد محترم ،
من الان حدود دو هفته اي هست كه پروتئين و كراتين مصرف مي كنم ، از وقتي كه مصرف پروتئين رو شروع كردم احساس مي كنم اشتهام به غذا خيلي كم شده و بعد از خوردن پروتئين ميل به غذا ندارم، مربيم به من گفته پروتئين رو يك وعده صبح (قبل از صبحانه) ، يه وعده بعد از تمرين و يك وعده هم قبل از خواب بخورم، از اونجايي كه ظهرها تمرين ميكنم و بعد از تمرين نهار مي خورم عملا در دو وعده اصلي غذاييم ( صبحانه و نهار ) دچار بي اشتهايي ميشم ... اگر ممكنه در مورد افزايش اشتها و يا احيانا اصلاح شيوه مصرف پروتئين منو راهنمايي كنيد ... البته من در همين دو هفته 2 كيلوگرم وزن اضافه كردم ...

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال